Πώς να χρησιμοποιήσει την επίδραση προστασίας αστραπής του τελικού φραγμού για να είναι καλύτερος;

January 6, 2021
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να χρησιμοποιήσει την επίδραση προστασίας αστραπής του τελικού φραγμού για να είναι καλύτερος;
Η λαμπρά-χρωματισμένη κεντητική και περίπλοκο beading απεικονίζουν τις δεξιότητες που περνούν κάτω από για γενιές, ενώ τα σχέδια οι ίδιοι φέρνουν την έννοια αρκετά πέρα από το σύγχρονο σχέδιο τυπωμένων υλών.
Στην πρόσφατη Mercedes-BenzFashion εβδομάδα Πόλη του Μεξικού, οι σχεδιαστές υπογράμμισαν τη συνεργάσιμη φύση της σχέσης τους με τα τοπικά artisans, που παρουσιάζουν τις κεντημένα εσθήτες και ενδύματα που χαρακτηρίζουν τα ιστορικά εμβλήματα και τα μοτίβα.
Αυτά ήταν ενδύματα που δημιουργήθηκαν με τις σύγχρονες τεχνικές, αλλά που εμποτίστηκαν με την αιώνας-παλαιά παράδοση. Ο σχεδιαστής Lydia Lavín, παραδείγματος χάριν, εργάστηκε με τα artisans από την κοινότητα Huichol, μια γηγενής ομάδα από την οροσειρά δυτική σειρά του Μεξικού βουνών Madre, για να δημιουργήσει τις εσθήτες που εξωραΐστηκαν με την κεντητική και beadwork.
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να χρησιμοποιήσει την επίδραση προστασίας αστραπής του τελικού φραγμού για να είναι καλύτερος;  0